Huippuhyvät raaka-aineet

Raaka-aineemme sisältävät paljon energiaa, mutta sitä ei kannata säikähtää! Nimittäin juuri tällaista laadukasta ja ravinnerikasta energiaa kehomme kaipaavatkin. Koska kaikki kalorit eivät ole samanlaisia, me emme laske niitä, vaan ravintoaineita. Kehomme tunnistaa kyllä, minkälaisista kaloreista se ammentaa energiaa päivän haasteisiin. Terveelliset rasvat ovat välttämättömiä hyvinvoinnin lähteitä. Ne tukevat aivojen terveyttä ja koko kehomme toimintaa jättäen olon kylläiseksi ja energiseksi pitkäksi aikaa.

Raakatuotteemme on tehty aidoista, puhtaista raaka-aineista, eikä niihin ole lisätty mitään prosessoituja, väri-, säilöntä-, tai lisäaineita. Niitä ei ole kypsennetty millään tavalla, jotta olemme voineet säilyttää niiden arvokkaat vitamiinit, ravinteet ja mineraalit, joista suurin osa useasti tuhoutuu kypsennysprosessin aikana.

Kaikki kahvilamme herkut on luotu hyvinvointia ajatellen; aitoa ruokaa, aidoille kehoille. Jokainen ansaitsee herkkuhetkiä, me lupaamme tarjota sellaisen terveellisesti, luopumatta hyvästä mausta. 

 
 

Kookos

Rautaa, seleeniä, reilusti kuitua, vähän proteiinia, hyvää rasvaa... oikeaa selviytymisruokaa, sisältäen mahtavaa ravinnerikasta vettä. Täynnä elektrolyyttejä ja nestetasapainoa tukevia mineraaleja. Suuri kirjo vitamiineja; C, E, B1, B5 ja B6.

Taateli

Taateli

Luontainen makeuttaja lisäämään vitamiineja, kuituja, mineraaleja ja luonnollista energiaa päivääsi.

 

Siemenet: chia, kurpitsa, auringonkukka, hamppu, pellava

Antioksidantteja, vitamiineja, kalsiumia, rautaa,  mineraaleja ja valtavasti muita hyvinvointiamme tukevia, tärkeitä ravinteita.

Manteli

Paljon terveellisiä rasvoja, proteiinia, kuituja, magnesiumia ja E-vitamiinia. Jättää kylläiseksi, pitää nälän loitolla, edistää painonpudotusta, alentaa verensokeria ja pitää hampaasi ja luustosi terveinä.

 

Cashew

Paljon proteiinia, vitamiineja ja hyviä rasvoja sydämesi, luustosi ja hiustesi hyvinvointiin.

Honey.jpg

HUNAJA

Antioksidantteja ja flavonoideja sisältävä antibakteerinen luontainen makeuttaja. Entsyymejä vatsan hyvinvointiin, vitamiineja ja hivenaineita.

 

 
Almond.jpg

Gluteenittomat jauhot: Manteli, QUINOA, Kookos

Luontaisesti gluteenittomia, hyviä rasvoja, laadukasta hiilihydraattia, kuituja ja proteiineja. Tasoittavat verensokeria.

Raakakaakao

Yli 1200 aktiivista ainesosaa, runsaasti antioksidantteja, magnesiumia, rautaa, kromia, sinkkiä, rikkiä, kuparia ja kuituja! Kuumentamattomana, eli raakana se sisältää myös paljon E- ja C-vitamiineja. 

 
Avocado

Avocado

Mielettömän ravinnerikas, kuitupitoinen ja monikäyttöinen herkku, joka sisältää runsaasti hyvää tekeviä rasvoja. Sydän, vatsa ja iho kiittää.

Salt.jpg

Luonnonmukainen suola

Natriumia, kaliumia, kloridia, kalsiumia, magnesiumia.. täydellinen paketti loistavia mineraaleja oikeista lähteistä kuten Himalajan kristallisuolasta tai Kalaharin vuorisuolasta.

 
Nectar.jpg

Kookosnektari

Ihana ekologinen, luonnollinen makeuttaja, joka ei nosta verensokeria pilviin. Runsaasti mineraaleja ja vitamiineja rikkaalla maulla varustettuna.

Coconut.jpg

Kookosöljy

Luonnon oma superfoodi sellaisenaan. Yksi terveellisimmistä tyydyttyneistä rasvoista. Hellempi ruoansulatukselle, alentaa kolesterolia ja tukee aineenvaihduntaa.

 

Hamppuproteiini

50% proteiinia, 18% kuituja ja lisäksi terveellisiä rasvoja. Saat kaikki 8 välttämätöntä aminohappoa, joita kehosi tarvitsee.

Siitepöly.jpg

Mehiläisen siitepöly

Sisältää runsaasti B-vitamiineja  sekä A-, C-, D-, ja E-vitamiinia. Siitepöly sisältää myös hivenaineita ja jopa 22 aminohappoa.