Erkki Kemppi

Erkki Kemppi

 

 

Terveellinen elämäntapa

Ajatus kahvilasta oli molempien pitkäaikainen haave, johon päätimme tarttua yhdessä. Olemme nuoria yrittäjiä, joiden arki on tehty positiivisesta mielestä, kardemummakahveista kauramaidolla, ihanasta ruoasta ja terveellisistä herkuista. Hyvinvointi ja itsestä huolehtiminen on meille tärkein asia, siitä ammennamme iloa ja energiaa ympärillemme.

Kolme vuotta sitten Areta jätti allergiansa vuoksi pois ruokavaliostaan lehmän maidon ja gluteenin. Aluksi kovin suppealta tuntunut uusi ruokavalio osottautuikin täysin päinvastaiseksi. Tarvittiin vain mielikuvitusta, jonka myötä löytyi valtavat määrät uusia ihania makuja ja mielettömiä ravinnerikkaita raaka-aineita. Ja mikä kaikista tärkeintä, keho kiitti. Kembuksessa luotamme siihen, että puhtaalla ravinnerikkaalla ruualla voi saada ihmisen kehossa ihmeitä aikaan!

On ihanaa nähdä, että ihmiset ovat yhä enemmän aidosti kiinnostuneita omasta terveydestään ja haluavat palkita omaa kehoaan pitämällä huolta siitä. Se on vähintä ja samalla suurinta, mitä voimme kehollemme tehdä vastapalvelukseksi siitä, että se joka päivä kohtaa arjen haasteet kanssamme ja mahdollistaa meille sen kaikkein arvokkaimman - elämän.

Kaikki me ansaitsemme välillä herkkuhetkiä ja nautintoja rennossa ilmapiirissä. Kembuksessa me tahdomme antaa teille tämän kaiken ravinnerikkailla ja herkullisilla resepteillämme - aitoja raaka-aineita, aidoille kehoille.

Tiedostamme, että kaikki me kuljemme omaa ruoka- ja terveysmatkaamme oman kehomme sekä makumieltymystemme ehdoilla. Siksi meille onkin tärkeää huomioida erilaiset ruokavaliot parhaamme mukaan. Tavoitteenamme on, että keittiömme luomuksista löytyy jokaiselle jotakin ja tuotteemme antavat hyvän olon, iloisen mielen sekä laadukasta energiaa päivääsi.

Valmistamme kaiken omin käsin, tuemme paikallisia pientuottajia ja käytämme luomua aina kun se on mahdollista.

Rakastu itsesi huolehtimiseen - Kembuz Cafén kanssa ♥

 

 

 

Areta Buzis